Upgates je jednou z platform, které umožňují podnikatelům snadno a rychle vytvořit a spravovat svůj e-shop. Ať už jste na začátku svého podnikání nebo hledáte způsoby, jak zvýšit prodej a viditelnost vašeho stávajícího e-shopu na Upgates, je zde několik doporučení, která vám mohou pomoci.

Základy SEO

Optimalizace pro vyhledávače (SEO) je nezbytná pro každý e-shop, a Upgates není výjimkou. Přizpůsobte svůj obsah tak, aby byl relevantní pro klíčová slova, která vaši zákazníci pravděpodobně použijí při hledání produktů. Dbejte na kvalitní popisy produktů, meta popisky a vhodné názvy obrázků.

Integrace s porovnávači cen

Upgates umožňuje snadnou integraci s různými porovnávači cen, jako jsou Heureka, Zboží.cz nebo Glami. Tyto platformy mohou přivést na váš e-shop značné množství návštěvníků, zejména pokud vaše produkty nabízí konkurenceschopné ceny a kvalitu.

E-mailový marketing

E-mailový marketing zůstává jedním z nejúčinnějších nástrojů pro dosažení stávajících i potenciálních zákazníků. Upgates nabízí integrace s některými populárními e-mailovými nástroji. Pravidelné zasílání newsletterů s novinkami, slevami nebo speciálními nabídkami může značně zvýšit návštěvnost a prodej.

Aktivní sociální média

Vaše online přítomnost by neměla být omezena pouze na váš e-shop. Sociální sítě jako Facebook, Instagram či Pinterest mohou sloužit jako cenné nástroje pro prezentaci vašich produktů a vytváření komunity okolo vaší značky. Pravidelné publikování, interakce s vašimi sledujícími a reklamní kampaně na těchto platformách mohou mít velký dopad na viditelnost vašeho e-shopu.

Využijte hodnocení a zpětnou vazbu

Zákaznické hodnocení a recenze mohou hrát klíčovou roli v rozhodovacím procesu potenciálních zákazníků. Ujistěte se, že vaše platforma Upgates je nastavena tak, aby zákazníci mohli snadno zanechat recenzi a podělit se o své zkušenosti s vašimi produkty.

Zvýšení viditelnosti e-shopu na platformě Upgates je kombinací technických nastavení, marketingových strategií a stálé komunikace s vašimi zákazníky. Sledujte trendy, analyzujte výkonnost svých kampaní a neustále inovujte, aby váš e-shop na Upgates neustále rostl a získával nové zákazníky.

Získejte jednoduše nové zákazníky pro váš e-shop!

Aplikace, ve které si spustíte pro svůj e‑shop reklamy na pár kliknutí na těch nejvýkonnějších marketingových kanálech. Propagujte své produkty na internetu jednoduše a zvyšte své tržby.