Kaufland Global Marketplace kombinuje veškerá řešení na jednom místě a umožňuje tak prodejcům prodávat v tuzemsku i zahraničí, a to s pouhou jedinou registrací. Propojenost Multi Marketplace Technology umožňuje prostřednictvím jediného systému centrálně spravovat všechny nabídky, objednávky a údaje o produktech. Navíc Kaufland Global Marketplace nabízí podporu dalšími bezplatnými službami, které jsou potřeba pro úspěšný růst online byznysu. Kaufland Global Marketplace poskytuje prodejcům ideální infrastrukturu, aby se z nich bez velkého úsilí a budování zdrojů stali světoví hráči, ať už v tuzemsku nebo v zahraničí. 

Prodávejte s Kaufland Global Marketplace v Německu, Česku a na Slovensku a využijte mezinárodní povědomí o značce Kaufland, které vám pomůže zajistit optimální dosah pro vaše nabídky. 

Přehled výhod pro prodejce na Kaufland Global Marketplace:

  • Prodej na jednom z nejrychleji rostoucích marketplace v Německu
  • Velký dosah: Přístup ke 32 milionům návštěvníkům za měsíc jen na Kaufland.de
  • Vysoké povědomí o značce: 1 500 prodejen Kaufland v osmi zemích 
  • Multi Marketplace Technology: jedna registrace, přístup na mnohé marketplace společnosti Kaufland
  • Kanály pro multikanálový marketing (SEO, SEA, srovnávače cen, sociální média, zákaznické prospekty) 
  • Relevantní platební možnosti pro všechny země
  • Různorodé možnosti připojení a snadné nastavení skrze GTIN (EAN)
  • Překladatelská služba pro údaje o vašich produktech a žádosti zákazníků zdarma
  • Osobní podpora pro prodejce v mnoha jazycích 
  • Férové a transparentní podmínky
  • Žádná smluvní období 

Jako prodejce na Kaufland Global Marketplace rozšíříte svou prodejní strategii, ať už v tuzemsku nebo v zahraničí, zvýšíte svůj dosah a oslovíte větší cílové skupiny. Nahrávejte produkty jednoduše pomocí jednoho z našich více než 70 propojených softwarových rozhraní nebo využijte možnosti Rest-API, nahrávání souborů CSV nebo manuálního nahrání do portálu pro prodejce pro vlastní procesy. Pro úspěšný start dostanete k dispozici podpůrné služby, jako je například překlad údajů o produktech a žádostí zákazníků. Po zalistování svých produktů budete mít možnost svůj obrat dále navyšovat pomocí reklam na sponzorované produkty (Sponsored Product Ads). 

Zaregistrujte se nyní a prodávejte ještě více online s Kauflandem!

O Schwarz Group:

Schwarz Group je přední mezinárodní obchodní společnost s 550 000 zaměstnanci po celém světě a více než 13 300 prodejnami ve 32 zemích světa. V hospodářském roce 2021 dosáhla obratu ve výši 133,6 miliard eur. Jádro Schwarz Group se sídlem v Neckarsulmu v Bádensku-Württembersku tvoří obchodní partneři Lidl a Kaufland. Dále také působí ve výrobě potravin (Schwarz Produktion) a v ekologických službách (PreZero).