Provozování e-shopu vyžaduje propracované marketingové strategie a efektivní propagaci, která vám pomohůže dosáhnout úspěchu. V dnešním článku se zaměříme na marketingovou aplikaci Tanganica, která nabízí revoluční způsob propagace e-shopu s minimálním úsilím. Díky Tanganice mají majitelé e-shopů a marketingoví specialisté možnost spustit výkonnostní kampaně na platformách Google a Facebook bez nutnosti know how a bez vkládání času do rutinní práce.

Jednoduché spuštění kampaní

Díky Tanganice můžete jednoduše spustit kampaně na platformách Google a Facebook během několika kliknutí. Stačí nahrát produktový feed se svými produkty, napojit na svůj e-shop měřící kód a dobít kredit do peněženky. Aplikace Tanganica pak automaticky vytvoří kampaně a optimalizuje je za vás.

Automatizace a optimalizace kampaní

Jedním z největších přínosů Tanganicy je její schopnost automatizovat a optimalizovat kampaně. Aplikace sleduje výkon kampaní a přizpůsobuje je tak, aby dosahovaly co nejlepších výsledků. Díky tomu se nemusíte starat o ruční nastavování a sledování změn, což vám ušetří čas i energii. Tanganica navíc optimalizuje i produktová data tak, aby se do inzerce dostalo co nejvíce vašich produktů s daty v odpovídající kvalitě.

Široká škála reklamních možností

Tanganica momentálně podporuje propagaci na platformách Google a Facebook, které jsou klíčovými kanály pro získání nových zákazníků. Můžete využít různé typy reklam, jako jsou textové reklamy, produktové reklamy, nebo dokonce kampaně Performance Max. Tanganica se postará o správné nastavení a cílení reklam, abyste dosáhli maximálního úspěchu.

Snadná správa rozpočtu a kreditů

Tanganica vám umožňuje snadno spravovat rozpočet a kredit pro vaše kampaně. Stačí dobít kredit na svůj účet. Vy pravidelně platíte pouze za inzerci a v případě úspěchů si aplikace bere navíc maximálně 3 % z obratu, který vám sama přivede. Tím získáte kontrolu nad svými náklady a efektivněji rozdělíte své marketingové prostředky.

Čas na důležitější věci

Díky automatizaci a optimalizaci kampaní Tanganica majitelům e-shopů a marketingovým specialistům uvolňuje čas na další potřebné věci. Nemusíte se starat o každý detail reklamních kampaní, ale můžete se soustředit na vlastní prodejní strategii, rozvoj produktů a vztahy se zákazníky.


Tanganica je inovativní marketingová aplikace, která umožňuje majitelům e-shopů a marketingovým specialistům propagovat své produkty na platformách Google a Facebook bez nutnosti znalostí marketingu a ztráty času na rutinní práci. Díky automatizaci a optimalizaci kampaně mohou dosáhnout efektivního výsledku a ušetřit čas, který provozovatelé e-shopů mohou věnovat důležitějším aspektům svého podnikání. Tanganica je skvělým nástrojem pro efektivní propagaci e-shopu a získání nových zákazníků.