CSS program je určený pro inzerenty, kteří zobrazují své produktové reklamy v Google Shopping. Program umožňuje inzerentům ušetřit až 20% nákladů v produktových reklamách a tím zvýšit objem zákazníků. 

S Google CSS program ušetříme našim klientům až 20% nákladů v produktových inzerátech.

Tanganica je CSS partnerem a našim klientům nabízíme zapojení do programu úplně zdarmabez poplatků a smluv, které jsou u většiny agentur podmínkou.

Ať už je váš rozpočet na Google reklamy jen pár tisíc, nebo to roztáčíte ve velkém, s námi se do CSS dostanete rychle a jednoduše. Náš tým marketingových specialistů vám bude k dispozici pro odborné konzultace v rámci Google Shooping a optimalizace inzerátů.

Jaké jsou hlavní výhody CSS?

  • Sleva až 20% v Google Shopping
  • Zvýšíte svoji návratnost investice
  • Zapojení do našeho CSS je zdarma, bez smluv a poplatků
  • Nepotřebujeme přístup do vašeho Google Ads účtu ani Google Merchant Centra
  • Odborné konzultace a optimalizace produktových inzerátů

Časté otázky a odpovědi

Jak se mohu zapojit do vašeho CSS programu?

Je to jednoduché, každý náš klient se automaticky stává členem našeho CSS programu. V případě, že ještě nejste naším klientem, tak nás kontaktujte prostřednictvím emailu nebo telefonního čísla. Spolu poté dojednáme všechny důležité detaily.

Spolupracuji již s jiným CSS partnerem, produktové inzeráty spravuji sám, vadí to?

Vůbec to nevadí. Díky kouzlu CSS můžeme všichni spokojeně inzerovat. Nejlepších výsledků bude dosahovat ten, kdo má své kampaně nejlépe optimalizované (nám s optimalizací pomáhá umělá inteligence).

Zvýší se u mých kampaní CPC, když se připojím do CSS?

CPC se nezvýší, je to právě již zmíněné kouzlo CSS partnerství, které umožňuje inzerovat produkty, aniž by se naše kampaně navzájem ovlivnily.